Intercomsystemen

Wie staat er aan het hek?
Met een modern intercomsysteem kunt u communiceren met iedere bezoeker aan uw poort. Alles is te leveren. Van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd, alleen met spraak of met beeld en zelfs in kleur.

Binnen- en buitenpost voor audio
Communiceren met uw gast aan het hek en indien gewenst kunt u uw hek openen.

Binnen- en buitenpost voor audio en video
Er wordt gebeld aan uw hek. Via deze intercom kunt u met de bezoeker communiceren en ook kijken wie de bezoeker is, via de in het hek gebouwde camera. Deze camera is uitgerust met infrarood verlichting waardoor het ook mogelijk is om de bezoeker met donker weer te zien. Ook is het mogelijk om een bewegende camera aan het hek te monteren.

Geheugenmodule
De 32 laatste bezoekers die aangebeld hebben aan uw hek worden onthouden. Zo kan u altijd zien wie er tijdens uw afwezigheid aan uw hek is geweest.

Intercom via telefooncentrale
Iedereen heeft vandaag de dag wel een draadloze huistelefoon. En wat is er nu makkelijker dan communiceren met uw gast aan het hek en uw hek openen vanuit uw luie stoel of vanuit de tuin. En dat alles via uw (draadloze) huistelefoon.

Intercom naar GSM
Er is altijd wel een gast die langs komt als u niet thuis bent of bijvoorbeeld uw hovenier moet in uw tuin aan het werk en uw hek zit dicht. Voor dit soort situaties bied de intercom naar GSM uitkomst. De gast of hovenier belt aan bij het hek en de intercom belt automatisch naar uw GSM. En waar ter wereld u ook bent, u kunt altijd met uw gast communiceren en indien gewenst via uw GSM het hek openen of sluiten.